About

Wanneer er sprake is van een overvloed aan muzikale interesses is het kiezen van een richting hierbinnen een groot probleem… Precies dat probleem is wel de drijfveer achter Bakkel dot com.

“Mijn naam is Michel van Helden en ik heb een probleem…” (op de achtergrond; “Hallo Michel”)

Je zou bijna zeggen dat er inderdaad een supportgroep zou moeten komen voor mensen zoals ik. Wanneer je simpelweg niet duidelijk kan kiezen binnen de mogelijkheden die de muziek (en breder: geluid) te bieden heeft. Wat dan te doen?

Nou, de oplossing ligt eigenlijk niet eens zo ver van de vraag; Je kiest namelijk niet!! Maar is daarmee het probleem geheel opgelost??

Niet echt, maar het geeft je wel de vrijheid om zonder grenzen te bewegen binnen de grote muzikale wereld. Of het nu om live optreden gaat of om het produceren van (eigen of andermans) muziek, de mogelijkheden zijn er in overvloed.

Met die overtuiging heb ik inmiddels al een aantal muzikale hoofdstukken afgesloten. Zo’n dertig jaar geleden begonnen als zanger in diverse Haagse formaties is hij na een aantal jaren overgestapt naar de Dordtse “muziekscene“. Binnen formaties als Band van Helden en Couple Days Off uitgegroeid tot vooral een ‘rauwe’ eend in de bijt en heb ik vooral mijn stembanden voor zich laten spreken.

Nu is daar in de tussentijd ook nog wat toetsenwerk bijgekomen en mag ik ook graag meedenken met andere muzikanten waardoor nieuwe muziek aan de horizon verschijnt. Vooral op dit gebied zal de komende periode de nadruk komen te liggen, dus als je ideeën hebt, mail mij!

Met Bakkel dot com hebben al deze muzikale interesses een plaats gevonden op het www. In de loop van tijd zal deze site dan ook verder uitgebreid worden met alles waar ik me mee bezig houdt. Wil je niets missen, abonneer je dan op de nieuwsbrief (ergens onderaan) zodat je de updates ontvangt in de inbox. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, mail even of vind me via de sociale media, die vind je ergen bovenaan…

Scroll down to content