EP – And we’re live!

Na het vorige bericht over de voorgaande perikelen die we als duo hebben moeten doorlopen om tot een uiteindelijk resultaat te komen zijn we inmiddels een flinke en vooral definitieve stap verder; We zijn live!

Met behulp van diensten als Distrikid en Bandcamp is onze EP live te vinden op diverse streamingdiensten als Spotify, Apple music en Deezer. Bij de meeste diensten is zoeken op “MIST Mystic” voldoende om ons ‘kindje’ te signaleren en af te spelen.

Wil je ons steunen en/of zou je graag een eigen copy willen hebben van onze muziek, gebruik dan bandcamp. Je kunt hier in alle vormen de muziek aanschaffen zoals mp3, maar ook lossless audio als flac en zelfs wav.

En hiermee komt ons eerste gezamenlijke avontuur tot een einde en zijn we wel zeer gretig naar de volgende uitdaging. Met de ervaring die we hiermee hebben opgedaan ga ik er zomaar vanuit dat we daar niet lang meer op hoeven te wachten!


Geplaatst

in

Reacties

Geef een reactie

Het opgegeven e-mailadres wordt nooit gebruikt voor commerciële doeleinden!